Algo Diferentes abaixa la persiana després de 9 anys d’activitat. Gràcies!

Estimats i estimades, companys i companyes, plataformes d’associacions, associacions pròpiament dites, associacions encobertes, locals veïns, amics i amigues, no tan amigues (quina pena), combatents i “combatentes”, lluitadors i lluitadores, coneguts i conegudes, desconegudes (quina pena altre vegada), familiars, amants, parelles , animals de companyia, joves i no tant joves……………….en fi, a tots i totes….
AD ha treballat de valent durant 9 anys en contextos diversos, apostant per la transformació social, l’autogestió, l’oci alternatiu, l’ opinió pròpia i el poder d’ acció col•lectiva.
Ho hem fet amb molta implicació, motivació i interès, dedicant el nostre esforç i les nostres ganes, davant de lluites que considerem imprescindibles (així com alguna festeta bona).
Mirem enrere satisfetes del bon bagatge, tant col•lectiu com personal que ens enduem d’aquest projecte, i decidim aturar-nos ; baixem la persiana.
Tenim ganes d’assistir a les vostres xerrades, i no organitzar-les, de ser partícips de les vostres activitats sense programar-les, d’estar darrera de les vostres barres i cridar “XUPITO GRATIS” sense pensar en els veïns, de poder mirar l’agenda i trobar espais buits. La nostre participació, no desapareixerà, només es transformarà
.