Barberà va acollir l’última edició del Sopar i Premis Casaleros

IMG_5301
El passat dissabte 14 de desembre va tenir lloc una nova edició del Sopar Casalero, on tota la gent casalera ens trobem per acomiadar l’any i repassar els miloors moments. La cita va ser a Barberà del Vallès, ja que el Casal de Joves Obriu Pas acollia aquesta activitat dins del programa del seu 20è aniversari.

A partir de les 21h les participants van anar arribant a l’Espai Jove La Roma, anat directes al PhotoCall on s’inmortalitzava tot el glamour característicament casalero. Aquestes fotogradies estaven dinamitzades per la Comissió de la Campanya de Locals, que van aprofitar per sondejar les diferents entitats sobre al seva relació amb l’espai on fan les seves activitats.

Després d’atipar-nos amb el menú preparat pel casal barberenc, molt adient per les temperatures que ens acompanyaven les mirades es van girar cap a l’escenari, on estava a punt de començar un dels moments més esperats de la nit. En primer lloc, la Azahara Ribes, responsable del programa de génere va presentar el decàleg per un “Casal Lliure de Sexisme”, amb consells per detectar i combatre situacions sexistes a les nostres entitats. Aquest va acompanyat de la campanya “que la nit no et confongui” centrada en les situacions que es donen en els contextos festius.

Sense fer esperar més a l’ansiosa audiència, vam passar a l’entrega dels Premis Casaleros, uns guardons que cada any reconeixen els casals o les persones que més han destacat en algun àmbit en concret. Enguany els premis van estar molt disputats i finalment van quedar molt repartirts, reflex del moment àlgid en el que es troben els Casals. Un cop recollits els premis i amb els trofeus a sota del braç, la gent d’Obriu pas ens va convidar a continuar la nit al seu local.

;

PALMARÉS PREMIS CASALEROS 2013:

Premi a la Transformació Social:

ENFARRATS: Per mantenir viu el butlletí EnFarrat en temps difícils pel periodisme i donar canya a Palau!

 Premi al Casal més Viciós:

CJ XIROC: Tenen certs personatges que ho mereixen. Sempre son els primers en passar-se el gel, i acabar sense samarreta.

 Premi al Casal Revelació 2013

CJ TROKA: Per arrasar amb mil tallers, dies d’obertura, activitat i molta actitud!

 Premi a l’Actitud Casalera

CJ GUINEUETA: Per l’entrega a la Trobada, per estar oberts a tothom, perque ens agrada ser així!

Premi al Millor disseny de cartell.

Empat! Entre “Libélula Sound” del CJ LA FORJA i “Solo para cortos” del CJ PROSPE

 Premi al millor projecte d’adoles

CJ GUINEUETA: El Grup d’Adolescents, a cavall entre l’Esplai i el Casal, esdevé una cantera natural de casaler@s, on el grup apren com autogestionar-se i a posar en pràctica una idea i fer-la realitat.

 Premi “Mou el Cul”

CJ ROQUETES: Perquè per arribar al Casal has de pujar (escalar) a la “zona alta de Barcelona”

 Premi al Casal amb més perspectiva del génere:

CJ QUEIXAL: Pel cicle de pelis i les jornades de sexe i gènere.

 Premi a la millor activitat territorial

LA MERTXE: Per plantar cara als fariseus d’Orxata i consolidar l’activitat estrella del nostre territori.

 Premi al casal més friki:

EL RACÓ: Pel concurs de menjar pa de motlle.

 Casalerx Rei/Reina del ball

MAKA del CJ Guineueta

 Casalerx més 2.0

ALBA del CJ GUINEUETA

 Casalerx revelació 2013

JOAQUÍN del CJ Obriu Pas

 Actitud Intercasalera:

DANI del CJ El Racó

 Casalerx TdJ13:

JULIA COLL del CJ Xiroc