Adoles, els casals i la ‘Fede’

Casalerxs!! Com sabeu, a la darrera AGO de la Fede es va aprovar seguir apostant pel treball amb adoles als casals i associacions juvenils federades. Aquest treball sempre ha estat important, ja que és una aposta a llarç plaç pel relleu generacional, a la vegada que és una etapa idònia per a que les adoles comencin a conèixer l’entitat i puguin dur a terme els seus propis projectes.

Així que ens hem posat mans a l’obra per saber quina era la realitat del Casals. Hem vist que hi ha molts casals que, en el seu dia a dia, tracten amb adoles a diferents espais: l’esplai més proper, l’espai de trobada del casal, els instituts, joves de l’entorn, etc. Les realitats són molt diverses: els hi ha que tenen projectes concrets, d’altres que ho gestionen de manera espontània, etc. I és des d’aquesta diversitat que pensem que pot ser molt interessant compartir experiències, maneres de fer i intercanviar coneixements entre els mateixos casals.

 De moment, i això ja està en actiu, ‘Casals’ ha posat en marxa el servei d’assessoria. Si teniu qualsevol mena de dubte, o creieu que us podem fer un cop de mà en quelcom, podeu posar-vos en contacte amb el Pau a adoles@casaldejoves.org. D’altra banda, també volem tirar endavant una taula d’experiències en què les diferents entitats puguin compartir les seves realitats respecte al tema.

I no cal dir-ho… estem obertes a rebre les vostres propostes!!

km01