Espai de llibertat, ara també en format blog

blog.ferrerguardia.org

La Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia estrena el  blog Espai de Llibertat”, versió online de la revista del mateix nom, i que recull els més de 600 articles i opinions publicats als 17 anys d’història de la versió “en paper”. Animem a casaleros i casaleres a visitar aquest nou  espai, així com aportar les vostres opinions per ser publicades.

Us recordem que la nostra revista, La Traca, i aquest blog, l’Espai Casalero, també estan oberts a la participació de tothom. Ara, a més, tenim l’oportunitat de compartir les notícies i opinions amb l’Espai de llibertat de la Fundi, així que ja ho sabeu, animeu-vos a escriure! En parlem a comunicacio@casalsdejoves.org.

“Les idees, el pensament crític i la reflexió són instruments al servei de l’emancipació individual i col·lectiva. Només des de la participació crítica, oberta i lliure en el debat social i polític de la nostra societat, contribuirem a enfortir la democràcia.”