Perquè els temps estan canviant…

 

Ens fem ressó del comunicat del Casal Autogestionat de Joves La Mola on ens expliquen les dificultats amb que es troben per programar les seves activitats arran dels canvis en l’aplicació de les normatives d’oci, i convidem a la resta de casaleros/es a valorar la situació d’aquesta problemàtica, parlant-ne als casals i fer-nos arribar les seves reflexions individuals o col·lectives (Podeu fer servir els comentaris d’aquesta entrada). A la Fede tractarem el tema properament per mirar d’organitzar-nos entre tots els casals i donar tot el suport que estigui a les nostres mans.

Estimats molinencs i molinenques.

Davant de les conseqüències de l’aplicació de les normatives d’oci aprovades fa tres anys però aplicades a corre cuita durant aquest any a causa del desastre de Madrid Arena, el Casal Autogestionat de Joves la Mola, darrerament, n’està pagant les conseqüències, les coses estan canviant.
El dissabte passat es va haver de suspendre una activitat organitzada al Casal de Joves, organitzada per la assemblea del Mallolis. Com molts de vosaltres ja sabreu, la festa reggae es va suspendre degut a que l’administració, va escriure i enviar un escrit a la generalitat en el qual alertava de que era una activitat sense permís i traspassant així tota la responsabilitat als membres de l’assemblea de la Mola.
Aquesta és la estratègia o la manera de fer política del govern municipal sembla, també per les properes activitats que teniem plantejades pel proper més de Abril, Maig i Juny, per tant, de moment totes aquestes activitats ja programades, si més no, les activitats que es podrien classificar com a activitats nocturnes les haurem de cancel·lar o canviar de format.
Això afecta directament a l’oci alternatiu del nostre poble que el proper Maig faria 5 anys que teniem solucionat amb l’espai de la Mola i per això convoquem a tots els usuaris i socis de la Mola  tota la gent que es mou pel teixit associatiu de Molins de Rei, el proper dimecres 17 d’Abril al Casal de joves, la Mola a les 20:00 per parlar quina ha de ser la posició conjunta de les entitats i que hi volem fer al respecte. Aquesta reunió és la següent, d’una sèrie de reunions que van començar arran del Carnestoltes 2012 i que sembla que cada cop és més greu.
Denunciem que s’apliqui la mateixa llei a un promotor d’un acte com el Madrid Arena i als joves que s’organitzen de forma voluntària en un poble. 
Defensem la nostra tasca i la funció tant important que ha tingut per al poble el casal de Joves, La Mola durant tot aquest temps. 
Ens avalen més de 100 socis i 4 anys muntant esdeveniments sense CAP incident. 
Volem una resposta, clara i una posició ferma de l’administració per resoldre aquest problema que els polítics mateixos han creat. 
Volem una solució a un problema que no existia ni ha existit mai. 
No et quedis a casa dimecres 17 ni tampoc dissabte 13!! 
Casal Autogestionat de Joves La Mola