Where are youth going?

El Fòrum Europeu de Joventut ha llençat una campanya amb la que demana al Parlament Europeu i als Estats membres de la UE un futur programa “Joventut en Acció” fort i independent que fomenti el treball juvenil, l’educació no formal, a més a més d’exigir-los-hi la creació d’un ambiciós Pla Europeu per l’Ocupació Juvenil.

Per això, el Fòrum ha creat una pàgina web “Where Are Youth Going?” a la que podreu deixar el vostre missatge, els vostres arguments, la vostra experiència per a recolzar l’exigència de mantindre aquest programa de forma independent, i no englobar-lo en d’altres programes adreçats a la Joventut Europea, que és la proposta actual de la Comissió Europea.
A l’enllaç hi trobareu la campanya i diferents materials per a difondre-la, com ara aquesta postal de que veieu de la Merkel als 19. També hi son David Cameron, Sarkozy i Berlusconi, a més a més de documentació relativa al posicionament del Fòrum Europeu de la Joventut en relació al futur programa.
Esperem que pugueu difondre aquesta iniciativa i contribuir amb els vostres missatges, per a mantindre una posició forta en tot el procés que portarà a l’aprovació del nou programa el 2013.