Arriba la #mertxe12

Dissabte 22 de setembre / 23:00H / Rock&Trini

ENTRADA GRATIS!

PREUS POPULARS (ESTRELLA 1€, CUBATES 3,5€)
A 2 minuts del Metro. L1 Torras i Bages!
Visiteu la pàgina del feisbúc per tenir l'última hora!
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

NINJA PASTORI (cartoon-punk)
Versions canyeres de cançons mítiques de dibuixos animats dels 80… i més enllà

L’any 1974 un satèl·lit carregat amb saldos de videoclub va ser llençat a l’espai per un científic espacial free-lance. 15 anys més tard el satèl·lit es va estavellar contra un asteroide i només una cinta beta que contenia un sortit de capítol de diferents series de dibuixos animats va sobreviure i va ser recollida per uns estranys éssers homínids. Visionant la cinta van arribar a la conclusió que el nostre planeta es trobava sota l’amenaça d’ésser malignes: el Doctor Infern, l’Aranya Tecla, Venger, Zruspa… Així que van decidir donar suport a la terra, en la seva eterna batalla entre el bé i el mal, entonant el que van interpretar com als nostres himnes: les sintonies de les series de dibuixos animats.

Si té algun problema i els troba poder podrà contractar-los… tot i que probablement li prenguin la cartera.
+ info a: http://www.myspace.com/ninjapastori

RUMBORRACHERA (comedia/ latina/ punk)
Projecte musical “rumbero fiestero” sense deixar d’explorar nous camins (musicals).

RUMBORRACHERA està format per 5 feres especialistes en liar-la parda als escenaris, que uneixen el seu esperit catxondo i alegre de la rumba amb qualsevol tipus de música que se’ls hi acudeixi i que sapigen tocar.
Aquest grup, amb seu a Badalona, té algunes arrels gallegues a més a més de de catalanes i ves a saber d’on més. Es caracteritzen per ésser especialistes en fer que la gent s’ho passi absolutament bestial als seus concerts.

Actualment es troben en el procés de creació del seu primer disc, que portarà per títol “RUMBA, SEXO & DISTORSIÓN!”, mentre continuen realitzant concerts a tort i a dret, esperant que qualsevol de vosaltres es decideixi a anar a veure’ls i acabar la festa, alegre d’haver gaudit de les bones energies que desprenen.
+ info a: www.rumborrachera.com

MARUJAS SOUND SISTEMA (80′s & 90′s hits)

Si encara vius als 90, si t’agrrada entendre les cançons que cantes i sobretot si entens el “petardeo” com una altre forma de vida…
MARUJAS SOUND SITEMA, son els vostres punxa-discos, et portaran tots els grans hits dels 80 i 90 en una nit especial plena de sorpreses.