Ja és aquí la 2ª edició del Gran Prix Casalero!

jo vaig sobreviure a la crisi del sistema”

El pròxim 19 de maig arriba a Canovelles l’activitat territorial al Vallès – Osona. Per segon any consecutiu se celebrarà el Gran Prix Casalero: la batalla entre els equips dels casals de joves de cada municipi per alçar-se com a guanyadores anuals.

En què consisteix la competició?

Gimcana de proves (en algunes hi participa tot l’equip, en d’altres algun representant) entre equips, que pensen i elaboren cadascun dels casals del territori Vallès – Osona . Cada prova és puntuable i qui sumi més punts n’és el guanyador.

Quines són les proves?

Les proves són de diversa índole, des de proves físiques a proves d’enginy, compenetració, desvergonya, habilitats comunicatives, aigua, etc…

Horari

La jornada serà de matí (a partir de les 10 hores) i recollirem després de dinar.

Qui hi pot participar?

Poden inscriure’s al Gran Prix aquells equips que ho vulguin, tant del territori Vallès- Osona com d’altres territoris. Barcelona, Badalona i Llobregat, accepteu el desafiament?

Què es requereix als equips?

Cal constituir-se un equip de mínim 5 persones

Cal anar uniformats (temàtica)

Porteu banyador o roba que es pugui mullar!

Cal preparar una jaca (crit, cançó, ball,…de presentació de l’equip)

L’edat dels participants ha de ser de 16 a 35 anys (els menors d’edat han d’anar acompanyats d’un adult que s’en responsabilitzi, i cal especificar qui és la persona menor i qui fa de responsable. Inscripcions fins 16 de maig de 2012.

Premis

Com que creiem que la competitivitat no ha de ser l’únic ni primordial al·licient del Gran Prix, hi haurà diverses categories de premis per a tots els gustos i capacitats. Comptarem amb un jurat popular.

I després?

Un cop acabades les proves, hi haurà un dinar popular amb actuació. Si us quedeu a dinar, cal reservar! Si teniu cap dieta especial, cal especificar-ho!

El lloc:

Pati de l’Escola Congost al carrer Industria, nº42-44, Canovelles. http://g.co/maps/xeaa3

Us animeu? Volem superar enguany les inscripcions de l’any passat! S’atrevirà el secretariat? I algun casal d’altres territoris? Us hi esperem!