INTERCANVI CASALERO A PALESTINA

.

.

.


.

Des del Grup de Treball Internacional de Casals de Joves estem organitzant un intercanvi juvenil amb organitzacions palestines que girarà entorn de la Participació Juvenil.

Per a la realització d’aquest intercanvi estem mantenint contacte amb l’ASSOCIATION FOR ARAB YOUTH BALADNA i amb la INTERNATIONAL PALESTINIAN YOUTH LEAGUE.

Baladna va ser creada el 2001 a Haifa. Es tracta d’una organització que pretén fomentar entre els i les joves palestines que viuen a Israel un sentiment d’identitat que enforteixi el seu compromís amb la comunitat i que inspiri la recerca del canvi social, contra la discriminació. Baladna forma part de la xarxa juvenil internacional Youth Action for Peace (YAP) i la Union of Arab Community Based Organisations (Ittijah).

La International Palestinian Youth League (IPYL) és una organització independent no governamental, no partidista i sense organització religiosa (laica) ,fundada el maig de 1997 i amb seu a Hebron. La missió IPYL consisteix a capacitar els joves de 15-35 davant els problemes socials, econòmics i polítics en la societat palestina, que l’ocupació israeliana ha agreujat, doncs els i les joves palestins s’han vist privades d’oportunitats educatives, llocs per a activitats culturals, i els recursos de la comunitat de desenvolupament.

L’intercanvi tindrà lloc a diferents localitats tant d’Israel com de Palestina, entre el 17 d’agost i el 28 d’agost (amb tornada a Barcelona possiblement el 03 de setembre).

L’idioma de l’intercanvi serà l’anglès.

La quota de participació s’ha fixat en 400€ (aprox.)

Tenim entre 5 i 6 places obertes!

Si ets casalero/a, entre els 18 i 30 anys, i t’interessa PARTICIPAR (preparar, realitzar i avaluar) en aquest intercanvi, envia’ns un correu a: activitats@casaldejoves.org amb assumpte: INTERCANVI PALESTINA.

S’accepten sol·licituds fins al 09 de març.