Calendari Casalero 2012

NECESSITEM UNA FOTO DE CADA CASAL PER FER EL CALENDARI CASALERO 2012

No volem perdre aquesta tradició!!

Si com casal voleu participar en aquest tros de calendari només heu d’enviar una foto amb resolució 300pp i format quadrat (el muntatge previst serà de 20cm x 20cm). El tema és lliure, i s’ha d’enviar també la frase que voleu que aparegui com a presentació de la fotografia. Podeu suggerir en quin mes voleu aparèixer i, en la mesura del possible, intentarem que així sigui, sobretot si la fotografia fa referència a aquell mes.

També podeu enviar les dates que són importants pel vostre casal ( jornades, festes més importants, activitats programades…) perquè apareguin al calendari. D’aquesta manera podeu publicitar les vostres activitats. Podreu demanar calendaris per  les vostres sòcies i alguns per regalar a  amigues del casal.

La data límit per enviar les fotos és el  30 de novembre i la adreça de correu electrònic per enviar la foto és: casaldejoves@casaldejoves.org, en un cd a la nostre seu C/ Avinyó 44, 3r pis. 08002. Barcelona o via megaupload (si no saps com fer-ho demana el mini-tutorial al/la tècnic/a del teu territori)