KM-0 COMENCEM A RODAR !!

El passat dia 2 d’abril vam fer la primera trobada per organitzar el KM-0.

Aquest any som 7 entitats entre esplais, casals i agrupaments escoltes:

Casal Algo Diferentes (Sabadell)

Casal Obriu Pas (Barberà del Vallès)

Esplai Casal Xiroc (Barcelona)

Esplai Isard Flor de Neu (Barcelona)

Esplai Xangó (Barcelona)

Esplai Bruixes i Bruixots (Cardedeu)

A.E. Rakxa (Barcelona)

I el dissabte ens vam ajuntar més de 40 persones !!

La gent d’Obriu Pas ens va acollir a la seva Vila i allà vam poder conèixer-nos una mica, amb jocs i dinàmiques de las de sempre. I ens van liar amb uns quadrats impossible de fer! Desprès vam omplir la panxa amb “jalo” que havíem portat cada entitat; unes amanides i pastissos casolans … boníssim. I després a la tarda a fer feina !! Vam posar en comú les propostes de tots els grups i van acabar decidint quines xerrades, tallers, festetes i jocs farem el cap de setmana 21 i 22 de maig. Ens vam acabar per organitzar en comissions i ja hem activitat un grup de facebook per estar en contacte i anar organitzant-ho tot. Facebook-km-.

Ara ens queda força “curro”: buscar talleristes, materials, grups de música … però ens tornarem a trobar dues vagades més per solucionar dificultats i posar en comú la feina feta. Així que tindrem un cap de setmana, “pa morirse” de activitats i el més important les haurem fet a la nostra manera i ens les haurem currat nosaltres mateixes !

COMENCEM A RODAAAR !!