Casals de Joves guanya un premi al “I Foro Estatal de Polític@s para la Participación”

El director general de l’INJUVE, Gabriel Alconchel va lliurar ahir els premis al sis projectes guanyadors del I Foro Estatal Polític@s para la Participación, que es va celebrar a la ciutat de Sevilla. De entre més de 80 projectes, un d’aquests sis projectes guardonats va estar el projecte de Casals de Joves Espais comunitaris de Tecnologies de la Informació i la Comunicació. El jurat ha valorat el caràcter integrador, educatiu i socialitzador del projecte, que fa servir les TIC com a eines educatives per a joves, especialment per a joves en risc d’exclusió social.

Només altra entitat ha esta guardonada, ASDE, la resta han estat Ajuntaments de poblacions; Burgos, San Pedro del Pinatar, Albacete i Ceutí.