Casals de Joves de Catalunya segueix creixent territorialment i incorpora dos nous projectes associatius.

Casals de Joves de Catalunya va triar Hostalets de Balenyà a la comarca d’Osona per a celebrar, el passat dissabte, la seva XIII Assemblea General Ordinària. Actualment formen Casals de Joves de Catalunya 24 casals i grups de joves, un dels quals és Joenacc de Hostalets de Balenyà. L’Assemblea va comptar amb la participació de 15 entitats federades.

A l’Assemblea de Casals de Joves es va ratificar la aposta per la vertebració territorial de la federació, que al 2010 ja va tenir fruit, amb la incorporació a la federació de dos entitats noves OJU d’Ullastrell i La Guspira de Caldes de Montbuí. Així mateix també es va produir la incorporació al Secretariat de dos membres nous; la Coral Escobar procedent del casals de Joves El Lokal de Badalona i Joan Montes del Casal de Joves Xiroc del barri del Fort Pienc a Barcelona. L’Aleix Prats es va acomiadar com a membre del Secretariat per començar una nova etapa personal.

A l’assemblea es van presentar les línies d’actuació pel 2011 de les que cap destacar: que continuem apostant per l’organització i creixement territorial, que es consolida el treball sobre gènere com a programa estable de la federació, que es farà un esforç de contenció de la despesa davant la incertesa amb la que contemplem el 2011. També es va presentar la nova imatge de la nostra publicació mensual que a partir del número d’abril s’anomenarà La Traca.

Nota de premsa