La Fundació F. Ferrer i Guàrdia nomena Presidenta d’Honor Gemma Martín Sirarols

Reconèixer i agrair el treball de bastir la Fundació Ferrer i Guàrdia des d’abans de la seva creació el 31 de desembre de 1987 realitzat per Gemma Martín Sirarols, signant de la Carta fundacional i dedicada amb cos i ànima al projecte, el combat per la laïcitat i el lliure pensament, al llarg de 25 anys intensos i apassionants, sota diverses responsabilitats (impulsora, cofundadora, vicepresidenta, directora, secretària del Patronat), però sempre amb la mateixa fidelitat a les seves conviccions filosòfiques, la dedicació incansable, la permanent accessibilitat pedagògica i l’inesborrable somriure.
Nomenar Gemma Martín Sirarols, en aquest moment en que ha hagut d’abandonar
el seus vincles formals amb l’entitat, i a perpetuïtat, Presidenta d’Honor de la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia.