Ajudem la Mola!

El calendari 2011-2012 de la Mola comença aquest dissabte amb un sopar. El motiu d’aquest sopar és el de recuperar-nos econòmicament del robatori que la Mola va patir el passat divendres de matinada. Els lladres van entrar a la Mola forçant panys, treient portes, destrossant tot el que trobaven pel camí i emportant-se tot allò que podien. Es van emportar les poques coses que teniem de valor i ens van deixar amb quatre parets (ex…agerant una mica) i amb un projecte per remuntar.
Però aquesta gent del Casal, després de una assemblea llarga i feixuga hem decidit tornar a veure les coses amb optimisme i engegar uns mesos amb moltes activitats per tots els joves i no tant joves de Molins de Rei i continuar amb el nostre projecte. Però com que no tenim ni per pipes, us convidem al sopar del proper dissabte 22 de Gener, un sopar casolà amb torrades per tots els gustos amb un bon raig de solidaritat.
Últimament Molins de Rei està patint una onada de robatoris, i sembla que les entitats també som víctimes d’això, de fet altres entitats també han estat víctimes darrerement i de fet la Mola ja és el segon robatori que pateix. Animeu-vos a venir a sopar a la Mola, perquè avui sóm nosaltres però potser demà venen a la vostra entitat. Vine i fem pinya!

QUE ROBIN ALS RICS!!

Així que, ja sabeu, quedeu convidats a aquest sopar, és molt important sentir que tenim el vostre suport en la tasca que duem a terme!! El preu del sopar és la bona voluntat de tots vosaltres. Després del sopar amenitzarem la festa com poguem amb bona música i millor ambient!!